Thursday, March 31, 2011

merong mahawangsa..

video

FesYen Sh0w k@m!..


festival busana melayu..

me n wana~


ucapan la sgt..




me n my text..


my group..

  • Event a.k.a exam ari ni dh lpas.. mmg lega sgt2.. mcm2 mslh dtg, smpai penen2 tp Alhamdulillah segalanya berjalan lancar dan mendapat pujian juri.. :)
  • xsgka dpt jgk jd model kjp td.. angan2 direalisasikan kjp pn jadi la.. hehe.. nk jd btl2 pn ak nk jd model yg seksi. tp dpn husband jela nanti..
  • kpd rakan2 seperjuanganku, tahniah kerana same2 dh menjayakan event ni.. korg best.. my teknikal n penyanyi: hada, mc: mid violet, and all my model.. congratz once again.. xyh tensen2 lg pas ni k n tumpukan kt exam n assignment. (4 me 2..)
  • kngn hari ni xkan dilupakan.. :)
p/s: mmg berat nk jd pengarah projek utk event ni, mcm2 nk kne pk. ni baru event kcik blm yg besa mcm MAk 2.. solute kt kak Alya..
~(men modeling2 ni tbe2 teringat fotoshot 4 dewi remaja 4 taun lpas. haha.. sengal je rase)

Wednesday, March 30, 2011

tomorrow~

tomorrow is a big day~ wish me luck k.. smoga sgalanya berjalan lancar.. amin~

Sunday, March 27, 2011

it's me again~



Saturday, March 26, 2011

cute choc..

  • sempena bufday Alisha yg ke-7, aku amt kbuntuan idea nk bg ape so, i've decided utk bg choc yg ditmpah.. n also alang2 dh tmph, selitkn skali utk kekasih atiku.. mmg agk bepuas ati dgn choc ni.. cdap n cantek sgt.. credit 4 Ms May :)


this is 4 him..


cute alisha~


epi bufday adikku~

Malam Anugerah Kurshiah 2011..

friends..


still friends of mine..


MAk team~



love dis pic so much~ (credit 2 wana)


  • MAK pd tahun ni tlh melakar sjrh dlm id0p aku ble aku jd MC.. seram btl.. xtau cmne aku bole ade kekuatan gi audition mase 2.. pas dh dpt rase nk nyorok je blkg pkok tnjung..
  • mmg byk situasi tegang berlaku time mlm 2 n ari-ari sblmnye.. mmg xtdo 2 ari.. hu~ kngn btl.
  • mlm 2? ntah la.. mcm2 pasaan.. takut, excited, malu, ok la.. ntah pape pn ade.. tp wlaupn byk dugaan pd mlm 2, i really proud of myself sbb berjaya menyahut cabaran yg agk besa, jd MC utk dinner kolej kat hotel istana pulak 2.. Alhamdulillah aku berjaya kwl neves wlaupn kdg2 ayt spontan agk kucar -kacir. slalu aku jd mc mmg xpndg audience tp kali ni ade eye kontek la jgk sbb ayt2nye dikehendaki hafal n mmg xde rosroom (xti eje) pn utk ktorg.
  • thanks 4 all MAK team.. MC2 yg pro yg aja ktorg (byk tips dpt), kak alya (pgrh MAk), PM Rahman, Hernie n also all my MC friend: ika, asyraf n azmi.. korg mmg gle2.. :) best2~
  • teringat ble event dh abes n tbe2 kak alya dtg n plok aku n ckp thanks kt kitorg sbb de sndiri xtau ape yg blaku, mcm ok je kan.. pdhal kt ats stage 2 mmg rase nk terjun je klau ade tingkap. mcm2 mslh dtg tbe2. tp xpelah.. adat la 2.. ika, kamu mmg berani lah.. tabik sama kamu..
  • sedih la sket sbb xpuas bgmbar.. xpelah.. ade gamba sket 2 pn dh ok sbg knangan.. :)

Thursday, March 24, 2011

buku dan mesin basuh..?

  • Apa yang tertera di atas bukan sekadar retorik tajuk semata2 tetapi merupakan kyataan apabila buku dan mesin basuh bertemu dan disatu kan dengan baju-bajuan kesayanganku.. bayangkan.. jika sehelai tisu termasuk dalam basuhan sudah cukup untuk menyusahkan penyidaian. apetah lagi jika senaskah buku yg t'masuk..?
  • mmg dahsyat smpai aku sendiri pn kepatungan sehingga xsggup nk tgkap gmba tragedi tersebut. yang pasti, buku tewas di tgn mesin basuh ttp baju menjadi mangsa dan aku yang kesedihan melihat keadaan ketiga-tiganya..
p/s: jgn tnye apa-apa psl buku 2.. biarlah rahsia.. hu~ pesanan penaja: jgn basuh baju time ngantok ok~

new wacthes~

tq my love 4 giving me such a wonderful present.. btmbh2 syg kat kam0 lah syg.. he.. ^_^